Σεμινάριο Καλιτεχνικής Φωτογραφίας από τον Πλάτωνα Ριβέλλη

Στις 15 και 16 Μαρτίου 2014 θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη σεμινάριο καλλιτεχνικής φωτογραφίας από τον Πλάτωνα Ριβέλλη, με τίτλο “Γιατί φωτογραφίζουμε;”

Περιεχόμενο του σεμιναρίου είναι η ανάλυση του φωτογραφικού γεγονότος στην εποχή μας και τη σύνδεσή του με το ευρύτερο καλλιτεχνικό γεγονός. Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται όχι μόνο σε φωτογράφους αλλά και σε όλους αυτούς που ασχολούνται με την τέχνη και θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα την γλώσσα της καλλιτεχνικής φωτογραφίας.

Οι φωτογράφοι που θα συμμετέχουν μπορούν, εφόσον το επιθυμούν, να φέρουν σε ψηφιακή μορφή δείγματα της δουλειάς τους για να σχολιαστούν από τον ίδιο.

Το σεμινάριο θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας (Μπουσίου και Εστίας, Κοζάνη) και το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σάββατο 14.00 έως 20.00 και Κυριακή 10.00 έως 16.00.

Όσοι φίλοι φωτογράφοι, από την Κοζάνη και τις γύρω περιοχές, ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο αυτό, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στέλνοντας μήνυμα στο rivellis@otenet.gr (γράφετε ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail).

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 120 ευρώ ανά άτομο (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Δεν απαιτείται προκαταβολή οποιουδήποτε ποσού μέχρι την έναρξη του σεμιναρίου.

Παρακαλούνται όμως, όσοι δηλώσουν, να ενημερώσουν εγκαίρως για ενδεχόμενη ακύρωση της συμμετοχής τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *