6947207853 Σανά, Χαλκιδικής photodiodeled@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
Φωτοδίοδος
Ηλεκτρολόγος Χαλκιδική - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις & Smart Home Σανά Χαλκιδικής


Η επιχείρησή μας “Φωτοδίοδος” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Σανά, δραστηριοποιείται με ηλεκτρολογικές υπηρεσίες, ενώ εξειδικεύεται στην κατασκευή smart home εξασφαλίζοντάς σας ευχρηστία, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Με πάνω από 20 χρόνια στο χώρο της μελέτης, της κατασκευής και της υποστήριξης σε οικίες, πολυτελής οικίες, εμπορικά καταστήματα και βιομηχανίες, αλλά και ακολουθώντας τις νέες απαιτήσεις σε τεχνολογίες ΚΝΧ-BUS και ABB-free@home, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους ηλεκτρομηχανολογικά έργα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
μπορούμε να φέρουμε σε πέρας ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αποκατάσταση βλαβών, μελέτες φωτισμού και οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε, ενώ εξειδικευόμαστε στην μελέτη, την κατασκευή και την υποστήριξη καινοτόμων και πρακτικών λύσεων που θα σας εξασφαλίσουν κυριολεκτικά ένα έξυπνο σπίτι.

Ο πτυχιούχος μηχανικός και η έμπειρη ομάδα του, είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμοι να ακούσουν τις ανάγκες σας, να μελετήσουν το χώρο σας και να σας προτείνουν τις ιδανικές λύσεις.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Τα έργα μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλού επιπέδου αισθητική, την ασφαλή λειτουργία και την ευχρηστία που προσφέρουν, ενώ σε κάθε εργασία μας χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς προκειμένου να είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι το καλύτερο δυνατό, άξιο της φήμης μας.
  Στόχος μας
είναι αφενός η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα επισκεφτούμε τον χώρο σας για να βρούμε μαζί τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκιδική, την Θεσσαλονίκη και όλη την Βόρεια Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.