6947207853 Σανά, Χαλκιδικής photodiodeled@gmail.com
 
 
 
 
 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Φωτοδίοδος | Ηλεκτρολόγος Χαλκιδική - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις & Smart Home Χαλκιδική


Η επιχείρησή μας “Φωτοδίοδος” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Σάνα, είναι κοντά σας για περισσότερα από 20 χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες ηλεκτρολογικές λύσεις σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες στην Χαλκιδική, στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

Ο πτυχιούχος μηχανικός και η ομάδα του, που αποτελείται από έμπειρους ηλεκτρολόγους, μπορούν να αναλάβουν και να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με τα ηλεκτρολογικά του χώρου σας προσφέροντας σας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
  Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις
  Ηλεκτρολογικούς Πίνακες
  Αποκατάσταση Βλαβών
  Μελέτη Φωτισμού
  Πιστοποιητικά - Σχέδια ΔΕΗ
  Δομημένη Καλωδίωση
  Έξυπνα Σπίτια - Smart Home
 
Απευθυνθείτε σε εμάς για οτιδήποτε αφορά ηλεκτρολογικά της οικίας, του επαγγελματικού σας χώρου ή της βιομηχανίας σας και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μείνετε ικανοποιημένοι.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η σωστή επιλογή προϊόντων αποτελεί στρατηγική δέσμευση θέλοντας να καλύψουμε από τις πιο απλές έως και τις πιο σύνθετες ανάγκες σας. Με τη συνεχή προσθήκη νέων προϊόντων καλύπτουμε ανάγκες υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.
  Στόχος μας
είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών, η τεχνική υποστήριξη, καθώς και η συνεχής κάλυψη των αυξανόμενων απαιτήσεων της αγοράς.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα επισκεφτούμε τον χώρο σας για να βρούμε μαζί τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκιδική, την Θεσσαλονίκη και όλη την Βόρεια Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.