6947207853 Σανά, Χαλκιδικής photodiodeled@gmail.com
 
 
 
 
 
SMART HOME
Φωτοδίοδος | Ηλεκτρολόγος Χαλκιδική - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις & Smart Home Χαλκιδική


Απολαύστε το σπίτι σας περισσοτερο!
Χαρείτε ευχρηστία, λειτουργικότητα και ασφάλεια, εξοικονομώντας αποτελεσματικά ενέργεια και χρήματα.

Η επιχείρησή μας “Φωτοδίοδος” η οποία βρίσκεται στην Χαλκιδική και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Σάνα, εξειδικεύεται εδώ και αρκετά χρόνια στα έξυπνα σπίτια, παρέχοντας σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν τον πλήρη έλεγχό του.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το Smart Home

είναι στην ουσία ένα αυτοματοποιημένο σπίτι, στο οποίο έχετε τον απομακρυσμένο
έλεγχο βασικών λειτουργιών όπως:
 
 

Φωτισμός 

 

Ασφάλεια 

 

Θέρμανση

 

Κλιματισμό

 
 
 

Διαχείριση Ηλεκτρικών Συσκευών

 

Διαχείριση Ηλεκτρονικών Συσκευών

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ακολουθώντας τις νέες απαιτήσεις σε τεχνολογίες ΚΝΧ-BUS και ABB-free@home, μπορούμε να αναλάβουμε τη μελέτη, τη κατασκευή και την υποστήριξη οικιών, πολυτελής οικίων, εμπορικών καταστημάτων και βιομηχανιών στην Χαλκιδική, στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.  
Ο πτυχιούχος μηχανικός και η έμπειρη ομάδα του, μπορούν να επισκεφτούν το χώρο σας, να συζητήσουν τις ανάγκες σας και να σας προτείνουν τις ιδανικές λύσεις, στοχεύοντας στην δημιουργία ενός ονειρικού χώρου για να τον απολαμβάνετε με την οικογένεια και τους φίλους σας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και ανακαλύψτε τις λύσεις που προσφέρει ένα smart home για περισσότερη ασφάλεια, άνεση, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Εξυπηρετούμε άμεσα την Χαλκιδική, την Θεσσαλονίκη και όλη την Βόρεια Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.